DYRBERG/KERN ure er populære gaver

DYRBERG/KERN ure er blevet super populære og det skyldes både at disse ure har et rigtigt lækkert design, en gedigen kvalitet og ikke mindst en pris, der gør dem til fremragende gaver til en man gerne vil glæde.

DYRBERG/KERN ure findes i mange forskellige udgaver og både til mænd og kvinder. Tiden er bestemt ikke løbet fra ure, når de er så smukke og kommer til at fungere som mere end bare en angiver af tiden, men også bliver et lækkert accessoire. De fleste betragter i dag ure som smykker og derfor er det også oplagt, at netop dygtige smykkedesignere fremstiller de flotteste og allermest stilfulde ure.

Ure har til alle tider været gode gaver ved særlige anledninger. Giv en flot ur til den du elsker, det er et eksklusivt alternativ til et traditionelt smykke til begge køn.

DYRBERG/KERN øreringe grundlagde brandets succes
fashion-1271786_960_720

Alle kender brandet DYRBERG/KERN og bag det lidt specielle navn står et energisk og innovativt par, der lige siden firmaet blev grundlagt for mere end tredive år siden, har haft et særligt blik for god skandinavisk stil med et twist, holdbart design og luksuriøs kvalitet.

I den spæde start grundlagde brandet sin succes ved at designe og fremstille øreringe, der ikke lignede andet på markedet og ramte lige i tidsånden. DYRBERG/KERN øreringe laves også i dag og de har stadig et ganske unikt og lækkert udtryk, som som så mange faldt for den gang og så

mange holder af i dag.

DYRBERG/KERN ure er først senere kommet til og brandet laver i dag også ringe, armbånd, halskæder, vedhæng og mange andre fine smykker både til kvinder og mænd.

Alle firmaets produkter har, trods de meget rimelige priser, været under en streng kvalitetskontrol og er blevet fremstillet i hånden.

DYRBERG/KERN øreringe og andre produkter forhandles i mange lande og brandet har i den grad slået sig fast som smykke- og urdesignere i en klasse helt for sig selv. En succeshistorie grundlagt med passion og talent for alt, hvad der er smukt, pynter og fryder blikket.

 Find alle dine ønsker hos Vibe Corners

Skal der findes en særlig fin gave eller rykker dine nærmeste efter en ønskeseddel til din fødselsdag, så findes der er en webshop, hvor alt det lækre er samlet. Vibe Corners er for de stilbevidste, der sætter pris på design og lækre materialer. Naturligvis er både DYRBERG/KERN ure og DYRBERG/KERN øreringe en del af det flotte sortiment, men der er også mange andre skønne brands, som virkelig er værd at stifte bekendtskab med.

Det er ganske let at shoppe hos Vibe Corners og butikken bytter selvfølgelig med et virtuelt smil, hvis du skulle være så uheldig at få flere ens ting.