Leder efter billigt babytøj over nettet

Hey venner og veninder!

Så er det dældutme da godt nok blevet forår her i Danmark for alvor. Jeg kan næsten ikke huske et år, hvor det har været så dejligt vejr på det her tidspunkt. Så skulle det da i hvert fald lige være her sidste år, hvor vi også havde helt utroligt varmt vejr. Det er skønt. Nu vil jeg gerne finde noget nyt tøj til min lille nye, for det går jo ikke at vi kun har sådan noget kedeligt vintertøj til hende. Har kigget en del efter billigt babytøj online. Det kunne i hvert fald være fedt, for der er så meget at finde derude på nettet, og det er som regel en del billigere.

Jeg kunne godt tænke mig at finde nogle rigtig søde gule kjoler til hende. Jeg har en lille svaghed for de søde baby-sommerkjoler. De ser simpelthen bare så nuser ud i dem. Har kigget lidt på nogle asiatiske babykjoler også. De er rimelig cute, hvis jeg nu selv skal sige det. Det er så bare lidt bøvlet, hvis man skal finde det fra en udenlandsk shop. Har i hvert fald ikke rigtig set nogle danske webshops der sælger der. Det er der garanteret alligevel derude et sted.

Nå, men nu vil jeg til at slutte af her, så jeg kan komme ud i det dejlige vejr og lege med min hund og baby. Tror de begge vil have godt at komme lidt ud i det dejlige vejr.

Vi snakkes ved snart!