En realisitic tattoo er kunst på kroppen

De fleste vil argumentere for at tatoveringer er kunst på kroppen. Det er med god grund, når man kigger på, hvad folk får lavet af kunstværker. Grundlaget for tatoveringer er meget forskellige, og det er også tydeligt at se i tatoveringens udseende. Hvis man for eksempel får lavet sin tatovering med forestillingen om, at tatoveringen skal være et symbol på noget særligt, der er sket i løbet af livet, vil det i højere grad være selve symbolet, der er i fokus. Hvis man derimod får lavet en tatovering med forestillingen om, at denne skal være et stykke dekorativt kunst, man udsmykker sin krop med, vil der være mere fokus på udseendet og placeringen. Se flere eksempler på realistiske tatoveringer her: tattorium.dk/tatoveringer/realistiske-tatoveringer

Der er nogen mennesker, der siger, at man kun skal have en tatovering, hvis det har en særlig betydning. Det er med forestillingen om, at man uden denne betydning vil komme til at fortryde sin tatovering. Dette behøver ikke at være sandt. Mange får lavet deres tatoveringer udelukkende for det dekorative, og dermed fungerer kroppen som et lærred. Man ser for eksempel, hvordan folk får lavet ualmindeligt livagtige og smukke realistic tattoos, der på mange måder minder om malerier.

10Dermed får tattoos den samme betydning som piercinger og særlige beklædningsdele. Det virker som pynt. Denne tatovering vil selvfølgelig, ligesom de mere symbolske tatoveringer, fungerer som en måde at udtrykke sig selv og sin personlighed, præcis ligesom det tøj man går klædt i. Man kan ved disse tatoveringer også se, hvilke faser og perioder man har været igennem. Man kan se, hvilken type kunst man fandt interessant i en given periode, og man kan på mange måder også blive et billede af den tidsperiode, som man har levet i. Når man viser sine tatoveringer frem, vil det funger ligesom en kunstudstilling.